a.s.r. Vitality Flitstriatlon Nijkerk


Wedstrijdinformatie

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 februari.

€25,00 voor tijdritdeelnemers
€35,00 voor estafetteteams
€8,00 voor daglicentie
€3,00 voor huurchip –> LET OP: bij niet inleveren van de huurchip wordt €30 in rekening gebracht

Ben je onverhoopt verhinderd? Bij afmelding voor 1 mei 2019 is het mogelijk het inschrijfgeld retour te krijgen onder aftrek van €2,50 administratiekosten. Restitutie van het inschrijfgeld is hierna helaas niet meer mogelijk.

 

Startnummer

Het startnummer wordt uiterlijk één week voor aanvang van de wedstrijd toegewezen en er wordt op deze startvolgorde gestart. Je kunt het startnummer, eventuele chip e.d. afhalen vanaf 16.00 uur in het Brasserie “de Vuurtoren” op het park Bad Hulckesteijn. In de envelop die je hier ontvangt vind je het startnummer, een badmuts, eventuele chip met enkelband en een sticker welke je zichtbaar dient aan te brengen op het framegedeelte onder de zadelpen.

Wij zijn verplicht de licenties te controleren van alle licentiehouders. Zorg dat je je pasje bij je hebt. Heb je geen licentie dan wordt er bij het inschrijven een daglicentie in rekening gebracht.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie wordt gedaan door Mylaps Champion Chip. Je kunt deelnemen met je eigen gele of groene chip. Ben je niet in het bezit van een chip dan kun je er een huren voor €3,-. De chip wordt d.m.v. een enkelband bevestigd en dient bij alle onderdelen te worden gedragen. Bij de estafette teams moet deze evenals het startnummer worden overgedragen aan de volgende teamdeelnemer.

 

Wetsuits

Het gebruik van wetsuits is conform het NTB wedstrijdreglement toegestaan. Bij een watertemperatuur onder de 15,9 is het zelfs verplicht. We zullen de watertemperatuur in aanloop naar de wedstrijd dag goed in de gaten houden en vermelden op de website en social media.

Kleedruimte

Achter de Orangerie vind je het gebouw van de Zeeverkenners Kilaen van Rensselaer. Hier kunnen deelnemers aan de Flitstriatlon zich omkleden en mogen zij gebruik maken van de daar aanwezige doucheruimtes. De spullen kunnen bij de fiets geplaatst worden in de wisselzone. Deze wisselzone is beveiligd. De organisatie kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor het zoekraken van de eigendommen.