a.s.r. Vitality Flitstriatlon Nijkerk


Wedstrijdinformatie

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 febrari tot 25 mei. Op deze site of via de site van de NTB.

€9,- voor dag licentie
€3,- voor huurchip; LET OP: bij niet inleveren van de huurchip wordt €30 in rekening gebracht

 

Startnummer

De deelnemer enveloppen worden uiterlijk één week voor aanvang van de wedstrijd toegestuurd. In de envelop vind je het startnummer, een badmuts, eventuele chip met enkelband en een sticker welke je zichtbaar dient aan te brengen op het framegedeelte onder de zadelpen. Er wordt op wedstrijdnummer gestart. De starttijd wordt toe gemaild.

Wij zijn verplicht de licenties te controleren van alle licentiehouders. Zorg dat je je pasje bij je hebt. Heb je geen licentie dan wordt er bij het inschrijven een dag licentie in rekening gebracht.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie wordt gedaan door Mylaps Champion Chip. Je kunt deelnemen met je eigen gele of groene chip. Ben je niet in het bezit van een chip dan kun je er een huren voor €3,-. De chip wordt d.m.v. een enkelband bevestigd en dient bij alle onderdelen te worden gedragen. Bij de estafette teams moet deze evenals het startnummer worden overgedragen aan de volgende teamdeelnemer.

 

Wetsuits

Het gebruik van wetsuits is conform het NTB wedstrijdreglement toegestaan. Bij een watertemperatuur onder de 15,9 graden is het zelfs verplicht. We zullen de watertemperatuur in aanloop naar de wedstrijd dag goed in de gaten houden en vermelden op de website en social media.

Kleedruimte

Helaas is zijn er in verband met COVID 19 geen kleedruimte beschikbaar.