Wedstrijdinformatie – pagina 2

Wedstrijdinformatie

 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 1 februari tot en met dinsdag 30 mei. Op deze site of via de site van de NTB.
€ 28,50 deelname individueel
€ 38,50 deelname als team
€ 9,- voor dag licentie
€ 3,- voor huurchip; LET OP: bij niet inleveren van de huurchip wordt € 30,- in rekening gebracht

Startnummer

Het startnummer wordt uiterlijk één week voor aanvang van de wedstrijd toegewezen en er wordt op deze startvolgorde gestart. Je kunt het startnummer, eventuele chip e.d. afhalen vanaf 16.30 uur bij het “Deelnemers informatie punt” aan het begin van het Arkemheensepad, vlakbij de t-splising met de Zeedijk. In de envelop die je hier ontvangt vind je het startnummer, eventuele chip met enkelband en een sticker die je zichtbaar moet aanbrengen op of onder je zadelpen.

Wij zijn verplicht de licenties te controleren van alle licentiehouders. Zorg dat je je pasje bij je hebt. Heb je geen licentie dan wordt er bij het inschrijven een dag licentie in rekening gebracht.

Tijdregistratie

De tijdregistratie wordt gedaan door Mylaps Champion Chip. Je kunt deelnemen met je eigen gele of groene chip. Ben je niet in het bezit van een chip dan kun je er een huren voor € 3,-. De chip wordt d.m.v. een enkelband bevestigd en dient bij alle onderdelen te worden gedragen. Bij de estafette teams moet deze evenals het startnummer worden overgedragen aan de volgende teamdeelnemer.

Badmuts

Met het oog op duurzaamheid en het voorkomen van onnodig afval heeft de organisatie van de Flitstriatlon besloten dat alle atleten mogen zwemmen met eigen badmuts. Veel atleten vinden het fijn om met een eigen (favoriete) badmuts te zwemmen. Wie geen badmuts heeft of deze is vergeten krijgt een badmuts bij aankomst. Het is wel verplicht om met badmuts op te zwemmen zodat de organisatie de zwemmers goed kan zien.

Wetsuits

Het gebruik van wetsuits is conform het NTB wedstrijdreglement toegestaan. Bij een watertemperatuur onder de 15,9 graden is het zelfs verplicht. We zullen de watertemperatuur in aanloop naar de wedstrijd dag goed in de gaten houden en vermelden op de website en social media.

Kleedruimte

Er is gelegenheid voor omkleden en douchen in het clubhuis van Waterscouting Kiliaen van Rensselaer (Vedderkade 2, in de jachthaven van Nijkerk). Het achterlaten van spullen in de kleedruimtes is op eigen risico. Vanaf 16:30 uur is het clubhuis geopend.