Trainen

Trainen

 

Meedoen aan de Flitstriatlon

De Nijkerkse Flitstriatlon is een 1/8 triatlon welke bestaat uit 500 meter zwemmen, 18.5 km fietsen en 5 km hardlopen.

Een toegankelijke wedstrijd welke al jaren een populaire triatlon is onder toppers en recreanten. De unieke tijdritformule, waarbij de deelnemers om de 10 seconden starten, zorgt er voor dat het tot het laatst spannend is wie het snelste finisht.

De Flitstriatlon wordt georganiseerd door de triatlon afdeling van Atletiek Vereniging Nijkerk en vindt plaats in de prachtige Nijkerkse polder Arkemheen. Er wordt gezwommen nabij de Arkersluis in de Arkervaart. Het fietsparcours bestaat uit 3 rondes van ieder zo’n 6,2 km tussen de weilanden en met een klein klimmetje over het viaduct op de Watergoorweg. Het hardlopen vindt plaats langs de Arkervaart en is een eenvoudig heen en weer parcours met een prachtig uitzicht over de Arkemheense polder.

Naast een individuele serie is het ook mogelijk om deel te nemen als team in de estafette serie. Wil je meedoen aan de Flitstriatlon? Vanaf nu kan je je hier inschrijven.

Wil je graag meedoen aan de Flitstriatlon maar heb je nog geen ervaring? Kom geheel vrijblijvend een paar keer meetrainen. Kijk op de AVN triatlon pagina voor meer informatie of stuur een mail naar info@flitstriatlon.nl