a.s.r. Vitality Flitstriatlon Nijkerk

16feb 2019
feb 16, 2019

Stichting Leergeld Nijkerk, goede doel voor 2019

De Nijkerkse Flitstriatlon steunt ieder jaar een goed doel. Dit jaar is dit Stichting Leergeld Nijkerk. Er gaat standaard 1 euro van iedere inschrijving naar het goede doel, daarnaast kun je bij het inschrijven extra geld doneren zodat we een mooi eindbedrag kunnen overhandigen na afloop van de Flitstriatlon.

Stichting Leergeld Nijkerk wil dat alle kinderen van 4 tot 18 jaar (wonend in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken) kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Ook die kinderen waarvan de ouders het financieel niet zo breed hebben.
Door mee te doen met leeftijdsgenoten ontwikkelen kinderen hun sociale vaardigheden en kennis optimaal en participeren ze later als volwassenen volwaardig in onze samenleving. Door kinderen niet buiten te sluiten, wil Leergeld ook voorkomen dat de maatschappij er later duur “leergeld” voor betaalt.
Het motto van Leergeld is: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.
Ouders kunnen zich via leergeldnijkerk.nl melden bij Leergeld Nijkerk. Na het huisbezoek – door een vrijwillig intermediair – en de financiële check wordt bepaald of het gezin in aanmerking komt voor hulp. Leergeld kan producten en diensten leveren of facturen betalen op het gebied van onderwijs, sport, cultuur en welzijn. Meer informatie: leergeldnijkerk.nl.

Comments are closed.