a.s.r. Vitality Flitstriatlon Nijkerk

22jan 2016
jan 22, 2016

Nieuwe hoofdsponsor Flitstriatlon: Autobedrijf Auto Nol!

Met een geheel nieuw parcours en een kersverse hoofdsponsor gaat op 15 juni dit jaar de Auto Nol Flitstriatlon van start. Het is dan al weer de 21e keer dat de triatlonafdeling van Atletiek Vereniging Nijkerk deze unieke wedstrijd organiseert.

Auto Nol verbindt zich voor het jaar 2016 aan de Nijkerkse triatlon. Eigenaar Arnold Koops verhuisde met zijn autobedrijf zelf in 2014 naar het huidige pand aan de Tabaksplanter. Daar spreekt ambitie uit en ook voor komend jaar heeft hij grote plannen. Ik draag de triatlonsport en Nijkerk in het algemeen een warm hart toe, aldus Arnold Koops. De bewoners uit Nijkerk hebben in de afgelopen jaren veel voor mij gedaan en ik ben blij dat ik op deze manier iets terug kan doen. Bovendien spreekt de passie, de ambitie en het enthousiasme in de triatlon mij erg aan. Niet op de laatste plaats omdat ik op deze zelfde wijze wil ondernemen en klaar wil staan voor mijn gasten.

Comments are closed.