Goede doel

Surf Project: het Goede Doel van Flitstriatlon 2024!

De organisatie van de Flitstriatlon zet zich ieder jaar in voor een goed doel, dit jaar is gekozen voor het Surf Project. Het Surf Project geeft surfles aan kinderen met Down, autisme of ADHD.

We doen dit samen met het Expeditie Surf Project van het Corlaer College uit Nijkerk. Zij zijn een team van 12 leerlingen uit leerjaar 3 en twee coaches en ze organiseren verschillende acties zoals een sinterklaasactie, pepernoten actie en ludieke kantineverkoop en proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen.

De Flitstriatlon steunt het geweldige initiatief van deze dappere 12 leerlingen en doneert het bedrag uit de Flitswedstrijd aan het Expeditie Surf Project van het Corlaer College uit Nijkerk!

Surf Project
In Nederland is de tendens dat kinderen steeds minder bewegen. Dit zien we nog sterker terug bij kinderen met een beperking, voor wie het reguliere sportaanbod vaak niet toegankelijk is. Met het unieke aanbod maakt het Surf Project de stoere sport surfen mogelijk in een veilige en aangepaste omgeving. Plezier en veiligheid staan voorop.
De lessen hebben een unieke opzet met veel individuele aandacht. In kleine teams krijgen de kinderen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water één op één begeleid door onze bevlogen vrijwilligers.


Jij helpt met jouw deelname!

Er gaat bij iedere inschrijving € 2,- naar Surf Project. Daarnaast kan je bij het inschrijven extra geld doneren zodat we een mooi eindbedrag konden overhandigen aan het Corlaer College na afloop van de Flitstriatlon.

Dankzij jouw steun krijgen kinderen met het syndroom van Down, autisme of ADHD de kans om mee te doen aan een stoere sport die normaal gesproken onbereikbaar voor ze is. Daarmee doen ze een geweldige ervaring op en groeit hun zelfvertrouwen.

Wil je meer weten over het Expeditie Surf Project van Corlaer College: Lees verder..
Wil je meer weten over het Surf Project: Lees verder..