a.s.r. Vitality Flitstriatlon Nijkerk


Het goede doel


De Nijkerkse Flitstriatlon draagt graag haar steentje bij aan de samenleving. Daarom steunen wij ieder jaar een goed doel. Vorig jaar was dit : Het Jeugdsportfonds Nijkerk. Er gaat standaard 1 euro van iedere inschrijving naar het goede doel van dit jaar. Daarnaast kun je bij het inschrijven extra geld doneren zodat we een mooi eindbedrag kunnen overhandigen na afloop van de Flitstriatlon.
Team Corlaer Cycling zet zich ieder jaar in voor een goed doel waarbij de opbrengst naar kinderen gaat. Naast de fysieke uitdaging (Beklimming van de Mont Ventoux en daarbij nog 750 km fietsen) organiseert dit team diverse acties om zoveel mogelijke financiële middelen te verzamelen voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Team Corlaer Cycling maakt met de opbrengst sport- en spelpakketten voor de zieke kinderen  waarbij ze even vergeten dat zij erg ziek zijn. Naast de sport- en spelpakketten wordt er ook een bedrag geschonken voor diverse faciliteiten die ten goede komen voor het ernstig zieke kind. 

Helaas is de vernieuwde inschrijf site van de NTB nog niet ingericht op het doneren van een bepaald bedrag voor ons goede doel. Wilt u toch geld doneren kan dat natuurlijk altijd op dit rekening nummer:

NL51RABO0347858015 t.n.v. Atletiekvereniging Nijkerk met vermelding van 'Goede doel Flitstriatlon 2020'.